Pasta med Renskavskladd, visst låter det underbart ?
Ett gott kladd som framhäver renskavets naturliga smak =) och snäll som jag är tänkte jag dela med mig av receptet ;) som jag kom på i sommras :D
Du behöver:
ca 480 g Renskav
1 liten Rödlök
ca 110 g Kantareller (eller annan svamp)
salt
peppar
1 dl grädde
4 dl Crème fraîse
några knippen persilja
och till det behöver du Pasta.
Börja med att koka pastan.
Sen kan du steka den hackade rödlöken, därefter renskaven och sist svampen. Salta och peppra innan du häller i crème fraîse och grädde. Låt det koka en liten stund, innan du strör över lite färsk persilja precis innan servering.
Servera!
Detta räcker antingen till 3 riktigt hungriga tjejer som har varit och jobbat i stallet hela dagen, eller till kanske 4-5 personer. Lite beroende på hur hungrig man är helt enkelt!
![]() |
Så här fint och gott kan det sedan bli ;) |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar